Ekmeğin Tarihi
Ekmeğin, buğday ve benzeri tahılların gıda olarak kullanılmaya başlanması M.Ö.Sekiz ila Dokuz bin yıl öncesine gitmektedir. Ortadoğu'da, özellikle Urfa, Şam, Kudüs arası bölgede ortaya çıktığı tahmin edilmektedir.
Hangi tür buğday konusunda net bulgulara henüz ulaşılamamış olsa da bugün Kastamonu civarında bulunan Siyez Buğdayı, Kars bölgesindeki Kavılca Buğdayı ile Batı Anadolu’daki Karakılçık Buğdayı ile Zerun, Ak, Kırmızı, Sarı, Kırık, Koca, Topbaş, Şahman, Üveyik ve Göderedi gibi yerel buğday türleri buğdayın atasının bu coğrafya olduğunu gösteriyor.
PTFE
Bakeware
Bread Pans
Ekmek Tavası
Industrial Pans
